Coaching

Wat beweegt jou?

De weg kwijt

Het goede nieuws is dat wat je nodig hebt al in je zit! Je hebt het bij de geboorte al meegekregen. Vaak wordt je gevraagd wat je wilt worden, wat wil je later gaan doen? Of in het nu wat doe je voor werk? Je wordt gevraagd je te identificeren met iets. Maar dat wat je doet is niet wat jou werkelijk beweegt. Niet datgene waar je energie van krijgt. Het is een vertaling van. 

De vraag is, wie ben jij? Een levensvraag die je een leven lang kan stellen. Een vraag waarvan het vinden van het antwoord een grote reis is. Dit kan voelen als een groot doolhof met een heleboel doodlopende weggetjes, keer op keer lopen van eenzelfde zware route, de weg kwijt raken. 

Jouw vertrekpunt

Het maken van jouw persoonlijke reis wordt een stuk overzichtelijker als je weet waar je vandaan trekt. Het uitkiezen van de bestemming, dat waar je naartoe wilt werken of verder wilt ontdekken wordt makkelijker uit te zoeken. En zo ook de weg ernaar toe. Door het druk zijn met het leven van alledag kan jouw vertrekpunt uit het zicht (geraakt) zijn. 

Coaching kan je helpen om terug te gaan naar jouw kern, jouw thuis. Te kunnen zien wat er reeds in jou zit om vanuit persoonlijke motivatie de juiste keuzes te kunnen maken op alle vlakken in jouw leven. 

Thuiskomen

Wanneer je weet waar je vandaan beweegt weet je ook waar je thuiskomt. Het is geen lineaire reis die je maakt in je leven. Het is een circulaire reis. Daar waar je vandaan komt is waar je thuiskomt.

coaching, lifecoaching

Look deep into nature and you will understand everything better”

Albert Einstein

Persoonlijk eigenaarschap

Online programma
49
  • Voor meer overzicht
  • Inzicht in wie je bent
  • Ervaren van meer rust

Ik wil graag kennismaken

Vanuit de visie van jouw bedrijf: