Social Media
  • RSS feed
  • Twitter
  • LinkedIn
 

Referenties

Be Organizzed werkt (heeft gewerkt) oa voor :

Logopasserel

Passerel BV Persoonsgerichte Ontwikkeling in Organisaties

Passerel geeft trainingen, coaching en advies. Aan organisaties, maar vooral aan de ménsen in die organisaties.
Bij Passerel staan de persoonlijke talenten in de organisatie centraal. Talenten die vaak nog moet worden onthuld, nader verkend en ontwikkeld. Ontwikkelen gaat niet alleen over vaardigheden en competenties in het werk. Het gaat ook over gedragsverandering. Passerel heeft de deskundigheid, de ervaring en de kennis om mensen hierin optimaal te trainen, te adviseren of te coachen. Klik hier voor de website van Passerel BV.

Passerel over Be Organizzed

Be Organizzed, maakt haar naam meer dan waar! Wij werken heel graag samen. Be Organizzed kenmerkende basis kwaliteiten zijn: betrouwbaar, loyaal, empathisch, daadkrachtig, analytisch, accuraat en stressbestendig.
Passerel BV is heel blij met het organisatie talent, de snelheid en accuratesse van waaruit Be Organizzed werk levert in front- en back office en als personal assistent van onze algemeen directeur.

Logo

De Verzameling

De Verzameling is een locatie die vergaderingen, trouwerijen en uitvaarten verzorgt. De Verzameling is gelegen in Westervoort nabij Arnhem. Be Organizzed zet voor voor De Verzameling de bedrijfsstructuur uiteen, geeft advies over horeca, en ondersteuning bij de acquisitie en organisatie. Klik hier voor de website van De Verzameling.

 

Logo VisiePoint

VisiePoint geeft training, coaching en advies

VisiePoint is een trainingsorganisatie met vele jaren ervaring in de trainings- en opleidingsbranche. Onze trainers zijn met hart en ziel meer dan 25 jaar bezig met de ontwikkeling van anderen. Ieder mens bezit een set aan waardevolle talenten. Wij geloven dat het ontplooien van die talenten leidt tot een zinvol en zinvol bestaan. Daarnaast zien we dat individuele talenten pas tot hun volle wasdom komen als ze worden ingezet voor het bereiken van gemeenschappelijke doelen, in organisaties en teams. Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Samen met VisiePoint komt u nog verder. Klik hier voor de website van VisiePoint.

Visiepoint over Be Organizzed

Als zelfstandig ondernemer ervaar ik Eva Lut als een enthousiaste professional die overzicht en deadlines in het oog houdt en een terriërs-mentaliteit heeft als het gaat om informatie vinden en projecten afronden. Haar verfrissende positieve instelling geeft energie en vertrouwen. Ze vraagt goed door en kan vanuit haar expertise passende opties aandragen waardoor oplossingen snel worden bereikt.

 

logo_Fair_Only-web

Fair Only Beweging in duurzaamheid

Fair Only is sinds 2011 het bedrijf van organisatie-antropologe Thirza Monster. Alles, nou ja bijna alles, is mogelijk in samenspraak met de klant. Fair Only is zeer flexibel, praktisch, zit vol ideeën, biedt maatwerk en is altijd in voor een uitdaging. Wilt u als gemeente duurzaamheid op de kaart zetten binnen uw gemeente en daarbuiten, of wilt u zich als bedrijf of organisatie profileren op het gebied van MVO, uw medewerkers enthousiasmeren m.b.t. MVO of meer verdieping over dit thema, Fair Only zorgt daarvoor. Van opzet, coördinatie, uitvoering, communicatie en advies is Fair Only u van dienst. Ook het organiseren van bijvoorbeeld een kledingruilfeestje, een repaircafé of een ander duurzaam evenement, ligt in de aard van Fair Only. Voor de website van Fair Only klik hier.

Fair Only over Be Organizzed

Eva heeft mij het afgelopen jaar enorm geholpen om als drukke zzp’er orde op zaken te krijgen. Zij heeft onder andere e-mailaccounts opgeschoond en geordend, verschillende sociale media geprofessionaliseerd, en een bestand opgezet voor relatiebeheer. Vooral die zaken waar je als zzp’er dikwijls niet aan toekomt. Eva gaat verder dan gevraagd en denkt mee wat het efficiëntste is voor de klant. Ook zaken waar zij in eerste instantie geen kennis van heeft, maakt zij zich eigen. Verder is zij betrouwbaar, flexibel, nauwkeurig, een zeer goede organizer en gewoonweg een prettige persoon om mee samen te werken.

 

LOGO RoomServiceMusic

Room Service Music

Are you a singer-songwriter, instrumentalist (i.e. in a band), music publisher or someone interested in making musical products? Have you written songs that you want to record? Has your music already been recorded and you only need it mixed and/or mastered? Or do you just need fresh input on your compositions?
We offer a broad range of musical production aspects. From co-writing and arranging till recording, mixing and mastering, all together or separate. More info here.