Wil je werken aan jouw succes, dan heb je mensen aan je zijde nodig die je ondersteunen en met je samenwerken op weg naar dit succes

Waar staat Be Organizzed voor?

De organisatie als een levend systeem. Kenmerkend is dat het zijn weg vindt om te overleven. Wil je echter als organisatie bestaansrecht houden dan is het van belang om te ontwikkelen. Je gaat je niet richten op overleven, maar op leven. Hoe kun je als organisatie leven en welke factoren zijn daarvoor van belang? 

Wij geloven dat het draait om zingeving, gezien worden en bij te dragen aan iets wat groter is dan de organisatie op zich. Is het helder welke bijdrage jouw organisatie levert? Zijn de medewerkers hiervan op de hoogte en voelen zij zich hiermee verbonden? 

Samenwerken met een diversiteit aan mensen binnen een organisatie zien wij als een uitdaging en een grote kans. Een verscheidenheid aan perspectieven en kennis die gezamenlijk werken aan de toekomst van de organisatie en daarbuiten.
Wanneer eenieder gezien en erkend wordt en zich vanuit een eigen positie verbinden met de waarden en de visie van de organisatie creëer je de optimale omgeving voor ontwikkeling en groei. 

Wij geloven erin dat de kennis reeds aanwezig is in de organisatie, echter wordt het niet altijd gezien. Wij komen binnen om ons licht te schijnen op wat gezien wilt worden. Te zien en luisteren zonder een oordeel te hebben. 

Door als externe partij in te vliegen kunnen wij helderheid geven over dat wat onderbelicht blijft. We werpen een blik op het verleden, maar blijven er niet in hangen. We kunnen ons moeiteloos door de organisatie bewegen en gaan op zoek naar de schoonheid in de organisatie. En naar dat wat schaduw werpt over deze schoonheid. 

 

Eva Lut Be Organizzed Organisatieadvies

Eva Lut

 • Kijkt en luistert
  zonder oordeel
 • Houdt van een uitdaging met creatieve oplossing
 • Ondersteunende coördinator
 • Is het tijd om jouw organisatie in het licht te zetten?
 • Krijg je maar geen vat op wat ontwikkeling in de weg staat?
 • Is jouw organisatie kwijt waarom zij werkelijk bestaat?
 • Heb je het gevoel als ondernemer dat je heel hard werkt, maar de weg een beetje kwijt bent?

“It always seems impossible untill it’s done”

Een greep uit onze projecten

Schermafbeelding 2019-09-12 om 11.16.02
 • Passerel BV
 • Office-, project- en evenementenmanagement
 • Werkprocessen ontwikkelen
 • Website onderhoud en marketing

Passerel BV​

Een organisatie die gericht is op ontwikkeling van organisaties en hun professionals. Door middel van adviseren, coachen, opleiden en trainen van professionals in de organisaties. Werkend vanuit een systemisch perspectief waardoor er gewerkt wordt op de zichtbare en onzichtbare lagen van een organisatie. Werkzaam in zorg, onderwijs, gemeentelijke overheden en sociale diensten. 

Onderhouden van de website, ontwikkelen en implementeren van werkprocessen bv t.bh. de samenwerkingen met freelancers, opzetten van de marketing op social media, project management van cyclisch trainen binnen een grote zorgorganisatie, ontwikkelen van documenten, relatiebeheer, ontwerpen van folders of relatiegeschenken/ kaarten, begeleiden en ondersteunen in aanvragen van certificeringen,  regelen van vergaderlocaties en hotels, klantcontact, ondersteuning in factureren.

 • Bestuur KHN Rotterdam
 • Secretariële ondersteuning

Bestuur KHN Rotterdam

Koninklijke Horeca Nederland telt 243 afdelingen in heel Nederland. De besturen van deze afdelingen vertegenwoordigen de horecaondernemers die lid zijn van KHN. De bestuurders zijn dé gesprekspartner voor de gemeente waar het gaat om horecagerelateerde wetten en regels in de stad. Zij zorgen voor een goede relatie met de lokale wethouders, ambtenaren en politici en komen op voor de belangen van de lokale horeca.

Voor het bestuur van de afdeling Rotterdam ben ik aanwezig bij alle vergadering en verzorg de agenda en de notulen.

logo centrum systemisch leiderschap
 • Centrum Systemisch Leiderschap
 • Ontwikkeling huisstijl
 • Oprichten organisatie
 • Organisatie seminars
 • Organisatieadvies

Centrum Systemisch Leiderschap

Leiderschap, dat social impact wil creëren. Als Centrum willen ze een vrijplaats zijn met aandacht en focus voor integrale ontwikkeling van kennis (wetenschap) en de ontwikkeling van wie we zijn (ons intuïtieve weten). Daarin onderzoeken, experimenteren, ontwikkelen en co-creëren in het hier en nu, voorbij oordeel in dienst van de toekomst van onze samenleving. Het bij kunnen dragen aan het kunnen zijn en begrijpen van grote en kleine kwesties in leiderschap met hart en hoofd.

Onbewuste patronen bewust maken en nieuwe mogelijkheden scheppen. Vanuit een systemisch fenomenologisch perspectief kijken en werken; in het hier en nu zonder te willen verklaren en zonder oordeel. De werkelijkheid nemen zoals die is. De focus ligt daarbij in het systemisch leiderschap op het systeem als geheel. In onze houding en gedrag tonen we leiderschap met aandacht voor de principes van compleetheid (iedereen en alles in ingesloten), uitwisseling in geven en nemen, de juiste plek innemen (ordening) en bestemming.