Wil je werken aan jouw succes, dan heb je mensen aan je zijde nodig die je ondersteunen en met je samenwerken op weg naar dit succes

Waar staat Be Organizzed voor?

De organisatie als een levend systeem. Kenmerkend is dat het zijn weg vindt om te overleven. Wil je echter als organisatie bestaansrecht houden dan is het van belang om te ontwikkelen. Je gaat je niet richten op overleven, maar op leven. Hoe kun je als organisatie leven en welke factoren zijn daarvoor van belang? 

Wij geloven dat het draait om zingeving, gezien worden en bij te dragen aan iets wat groter is dan de organisatie op zich. Is het helder welke bijdrage jouw organisatie levert? Zijn de medewerkers hiervan op de hoogte en voelen zij zich hiermee verbonden? 

Samenwerken met een diversiteit aan mensen binnen een organisatie zien wij als een uitdaging en een grote kans. Een verscheidenheid aan perspectieven en kennis die gezamenlijk werken aan de toekomst van de organisatie en daarbuiten.
Wanneer eenieder gezien en erkend wordt en zich vanuit een eigen positie verbinden met de waarden en de visie van de organisatie creëer je de optimale omgeving voor ontwikkeling en groei. 

Wij geloven erin dat de kennis reeds aanwezig is in de organisatie, echter wordt het niet altijd gezien. Wij komen binnen om ons licht te schijnen op wat gezien wilt worden. Te zien en luisteren zonder een oordeel te hebben. 

Door als externe partij in te vliegen kunnen wij helderheid geven over dat wat onderbelicht blijft. We werpen een blik op het verleden, maar blijven er niet in hangen. We kunnen ons moeiteloos door de organisatie bewegen en gaan op zoek naar de schoonheid in de organisatie. En naar dat wat schaduw werpt over deze schoonheid. 

 

Eva Lut Be Organizzed Organisatieadvies

Eva Lut

  • Kijkt en luistert
    zonder oordeel
  • Houdt van een uitdaging met creatieve oplossing
  • Ondersteunende coördinator
  • Is het tijd om jouw organisatie in het licht te zetten?
  • Krijg je maar geen vat op wat ontwikkeling in de weg staat?
  • Is jouw organisatie kwijt waarom zij werkelijk bestaat?
  • Heb je het gevoel als ondernemer dat je heel hard werkt, maar de weg een beetje kwijt bent?

“It always seems impossible untill it’s done”